Loading ...
close

قالب اکستروژن آلومینیوم

logo
قالب اکستروژن آلومینیوم

 

 

اکستروژن

اکستروژن یا برون ریزی، یکی از روش های حجمی برای تغییر شکل مواد برای کاهش ضخامت یا سطح مقطع آنهاست. که در نیجه قطعاتی با سطح مقطع صاف تولید می شوند. جهت انجام فرآیند اکستروژن، ماده اولیه موردنظر، به درون قالب اکستروژن فشرده می شود و قطعه اکسترود شده با سطح مقطع قالب تولید می شود.فرآیند اکستروژن می تواند با مواد اولیه سرد یا گرم انجام شود. اکستروژن در سایر صنایع از جمله صنایع غذایی کاربرد دارد.

 

طراحی و ساخت قالب

فرایند اکسترود آلومینیوم فرایندی است که با استفاده از فشار و برش به قطعات فلزی شکل می دهد. قالب های اکستروژن آلومینیوم در هر شکل و حالتی ساخته می شوند. مهم ترین هدف در ساخت قالب های اکستروژن، دستیابی به مقطع پروفیل آلومینیوم موردنظر مشتری از نظر ابعاد و اندازه نقشه با دقت بالا می باشد. اکستروژن آلومینیوم به دلیل پایین بودن هزینه ابزار آلات روشی مقرون به صرفه تر است. به طور کلی دو روش برای طراحی و ساخت قالب های اکستروژن پروفیل آلومینیوم وجود دارد. روش سنتی و روش CAM/CAD. در روش سنتی از ابزار برش و دستگاههای بزرگ استفاده می شود. اما در روش دوم که امروزه رواج یافته است طراحی قالب توسط رایانه با دقت بسیار بالا و دقیق انجام می شود و خروجی شبیه سازی شده و توسط دستگاه cnc قالب موردنظر تولید می شود.

در روش جدید این امکان برای تولیدکننده فراهم شده است تا از تعداد تست و دفعات اصلاح قالب کم شده و عمر قالب ها بیشتر شود و این امر در بهره وری بیشتر تولید و قالب سازی اکستروژن موثر است.

 

مزایای روش CAM/CAD:

دقت بالا و تلرانس برابر قطعات

تولید قطعات در حجم بالا

امکان کپی مجدد در صورت تکرار پذیری و حذف زمان طراحی مجدد

کیفیت بالای پروفیل آلومینیوم به دلیل استفاده از دستگاه cnc

عمر بالای قالب

امکان اصلاح قالب پس از شبیه سازی

امکان استفاده از قالبها برای مواد مختلف

 

مراحل ساخت قالب:

مهم ترین نکته برای رسیدن به کیفیت مطلوب در تولید پروفیل آلومینیوم، طراحی و شبیه سازی تزریق مناسب است. قبل از شروع فرآیند تولید قالب اکستروژن، تیم طراحی قالب باید نقشه پروفیل و امکان تولید قطعه را تایید کنند. زیرا گاهی با توجه به موارد و محدودیت های فرآیند اکستروژن ، اکسترود بعضی مقاطع امکان پذیر نیست و نیاز به تغییرات مختصر دارد.

گام اول: طراحی قالب (طراحی ابعاد و قطر و ... مورد تایید مشتری) در فرمت DWG

گام دوم: برش فولاد مطابق با مقطع مورد نظر

گام سوم: تراشکاری اولیه

گام چهارم: دستگاه cnc و ماشین کاری دستی در صورت نیاز

گام پنجم:سخت کاری و عملیات حرارتی فولاد

گام ششم: وایرکات و اسپارک کاری (در برخی مقاطع ، با توجه به تنش هایی  در حین عملیات حرارتی بر فولاد وارد می شود این کار بعد از عملیات حرارتی انجام می شود)

گام آخر: فیلر و آماده سازی نهایی قالب برای عملیات اکستروژن

پس از میزان معین تولید قالب در اکستروژن، به منظور بهبود کیفیت سطحی پروفیل های اکستروژن و همچنین افزایش عمر قالبها،  عملیات نیتراسیون به صورت دوره ای با دقیق ترین تجهیزات و مواد بر روی آنها انجام می پذیرد.

 

جهت اطلاع از قیمت پروفیل آلومینیوم لطفا با کارشناسان شرکت آلوم فرم تماس بگیرید .

 

 

 

 

 

 

ثبت نظر

برای مشاوره تماس بگیرید.آلوم فرم

 

آلوم فرم با استفاده از مدرن ترین و بروزترین سیستم منطبق بر استانداردهای روز ، تمامی نیازهای شما مشتریان و صنعتگران عزیز را ایجاد کنیم و همچنین با اعتماد و حمایت شما توانسته ایم مجموعه ای منظم با تکیه بر بروز ترین ابزار آلات الکترواستاتیک برپا کنیم خدمات ما : تولید پروفیل آلومینیوم اختصاصی و براساس سفارش شما ، تولید انواع پروفیل الومینیوم عمومی ، خدمات رنگ پودری الکترواستاتیک و طراحی و ساخت اواع درب اتوماتیک شیشه

 

                               

 

 

 

ارتباط با ما

 

آدرس : جاده ساوه ,سه راه آدران,به سمت شهریار, شهرک صنعتی زواره ای

         

   09123794374- 09122645327   

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد