پروفیل آلومینیوم اختصاصی
پروفیل آلومینیوم اختصاصی، اصطلاحا به پروفیلی گفته می شود که برای استفاده در پروژههای خاص و بر اساس نیازهای مشتریان با ابعاد، شکل، ضخامت و خواص خاص مانند مقاومت، وزن، استحکام و دوام طراحی و تولید میشود.
شرکت آلوم فرم، با داشتن مجرب ترین و حرفهای ترین متخصصین در طراحی پروفیلهای آلومینیومی، بهترین طراحی ها را بر اساس خواسته مشتریان انجام داده و در اختیار آن ها قرار میدهد. تولیدکنندگان پروفیل آلومینیوم برای ساخت این محصول حتما باید دانش کاملی در زمینه اکسترود پذیری مقاطع را داشته باشند تا بتوانند آن را تولید و به بازار عرضه نمایند.
از آنجا که متخصصین شرکت آلوم فرم دانش لازم را درباره اکسترود پذیری مقاطع دارند، به راحتی میتوانند مقاطع پروفیلهای قابل اکسترود و غیرقابل اکسترود را از هم تشخیص دهد.
قابلیت اکستروژن در تناژ بالا
بعد از ساخته شدن قالب، برای اینکه از قابلیت اکستروژن شدن آن در تناژ بالا، مطمئن شوند آن را تست میکنند. به این ترتیب کیفیت پروفیل آلومینیوم اکسترود شده نهایی هم مشخص میشود.
در صورت شکسته شدن قالب در این تست، قالب باید مجددا طراحی شود. برای جلوگیری از هزینه های اضافی بهتر است از دانش متخصصین طراحی اکستروژن استفاده شود.
مهندسی طراحی پروفیل آلومینیوم
قبل از ساخت و تولید پروفیلی که مدنظر دارید و یا مشتری سفارش داده است باید یک طرح از آن را داشته باشید تا بتوانید قالب مخصوص آن را آماده نمایید.
مهندسان طراح، بعد از مشاوره با متخصصین اکستروژن و خریدار پروفیل، یک طراحی حساب شده انجام میدهند که با آن بشود، اکسترود پروفیل آلومینیومی را تولید کرد.
بعد از انجام طراحی آن را به خریدار نشان می دهند و اگر او راضی بوده و طرح را تایید نماید آن را به بخش بعدی ساخت پروفیل میفرستند. از طرح تایید شده یک پرینت سه بعدی گرفته می شود تا خریدار بتواند کاملا به اندازههای پروفیل اشراف داشته باشد.
اگر طراحی مورد تایید خریدار قرار نگیرد و آن را نپسندد، مهندسین طراح دوباره دست به طراحی میزنند تا طرحی مطابق با خواسته مشتری بکشند.
شرکت آلوم فرم مفتخر است که توانسته در جهت بهبود، ساخت و طراحی پروفیلهای اکستروژن اختصاصی، گامی بزرگ برداشته و عملیات تولید و فروش پروفیلهای آلومینیومی را به مرحله اجرایی برساند و نیازهای مشتریان خود را برآورده ساخته و رضایتشان را کسب نماید.
پروفیل آلومینیوم با مقاطع اختصاصی
از آنجایی که سطح مقطع پروفیل های اکستروژن آلومینیومی باید دارای پیچیدگی و ظرافت خاصی باشند، انواع قالب های مختلفی برای آن ها طراحی میشود تا مشتری بر اساس نیاز خود نزدیک ترین و مناسب ترین طرح را انتخاب کرده و سفارش دهد.
طراحی قالب های اکستروژن آلومینیومی
طراحی قالبهای اکستروژن آلومینیومی، یکی از بخشهای مهم در فرآیند اکستروژن میباشد چون بیلتهای آلومینیومی (مواد اولیه آلومینیوم)، در مدت زمانی که اکستروژن در حالت انجام است، از این قالبها عبور داده میشوند و پروفیل های آلومینیومی را تولید می کنند. نمی توان این پروفیل را به صورت مستقیم مورد استفاده قرار داد و برای کاربردی شدن آن باید یک سری عملیات بر روی آنها انجام شود تا قابلیت عرضه کردن به مشتری را پیدا کند.
انواع قالب های اکستروژن که پروفیل آلومینیوم را با آن میسازند، شامل؛
1.قالب اکستروژن سالید یا ساده
با قالبهای ساده یا سالید پروفیلهایی میسازند که ساده و بدون حفره میباشند. در این قالب ها بخشی وجود دارد که حرکت پروفیل در قالب را هدایت می کند، این بخش بکر نامیده می شود و جزیی از مراحل ساخت پروفیل ساده یا سالید میباشد.
2.قالب اکستروژن سنبه و ماتریس
وقتی قرار است پروفیل های شیاردار مانند پروفیل شیاردار، پروفیل لوله آلومینیوم، پروفیل قوطی و... راطراحی و تولید کنند، از قالب اکستروژن سنبه و ماتریس استفاده مینمایند.
مراحل طراحی پروفیل آلومینیوم
1.طراحی و ساخت قالب
در این مرحله چهار بخش وجود دارد که همه به یک اندازه با اهمیت هستند و باید به آن ها توجه داشت. این چهار بخش شامل موارد زیر میباشد؛
۱- قالب ؛ ۲- بیلت ؛ ۳- پرس و ۴- عملیات تکمیلی
2.پروفیل آلومینیوم
پروفیل اکستروژن، پر مصرف ترین بخش در مصارف آلومینیومی است که بیشتر این مصارف هم در صنایع مختلف میباشد.
3.اکسترود آلومینیوم
یکی دیگر از افتخارات شرکت آلوم فرم، طراحی و ساخت پروفیلهای آلومینیومی با کیفیت، در صنعت اکستروژن آلومینیوم میباشد.
کاربردهای صنعتی پروفیل آلومینیوم
مهندسان صنایع مختلف به دلیل ویژگی های خاصی که فلز آلومینیوم دارد همواره بین دو پروفیل آلومینیومی و فولادی که از پر کاربردترین پروفیل های صنعتی می باشند، پروفیلهای آلومینیومی را انتخاب می نمایند. ویژگیهای خاصی مانند؛ قیمت مطلوب این فلز، انعطاف پذیری خوبی که دارد، داشتن چگالی پایین و استحکام بالا، خاصیت ضد زنگ زدگی و همنطور رسانا بودن این فلز.
این ویژگیها پروفیل آلومینیوم را برای ساخت انواع پروفیل های صنعتی مناسب کرده است. پروفیلهایی مانند؛
- نبشی آلومینیومی
- لوله آلومینیومی
- پروفیل آلومینیم ترمال بریک
- پروفیل آلومینیوم اختصاصی
- پروفیل صنعتی آلومینیوم
- پروفیل آلومینیوم لورنزو
- قوطی آلومینیومی و …
معمولا از سه روش ریخته گری، اکستروژن و استفاده از نورد، برای تغییر شکل دادن مقاطع، استفاده می کنند. شرکت آلوم فرم از این روشها برای ساخت و تولید با کیفیت ترین و متنوع ترین پروفیلهای آلومینیومی که مناسب برای مصارف صنعتی باشد استفاده کرده و این پروفیلها را با قیمتی مناسب روانه بازار مینماید.
فاکتورهای مهم در قیمت گذاری پروفیل آلومینیوم
امروزه قیمت پروفیل آلومینیوم بر خلاف گذشته که بر مبنای وزن و مقیاس آن بر مترمربع تعیین میشود، بر اساس وزن آنها و به صورت کیلویی محاسبه میگردد و این به دلیل نوسانات مداوم قیمت آلومینیوم در بازار است.
بر اساس آنچه گفته شد، قیمیت پروفیل به صورت روزانه محاسبه میگردد و عواملی مانند کیفیت و ضخامت پروفیل آلومینیوم نیز در قیمت نهایی آن تاثیر گذار میباشد.
خدمات آلوم فرم
آلوم فرم همواره در تلاش است تا با طراحی مقاطع مورد نظر مشتریانش بتواند همچنان نامی درخشان در زمینه تولید پروفیلهای اختصاصی را برای خود حفظ کرده و هر آنچه در ذهن مشتری میباشد را طراحی و به مرحله اجرا درآورد.
کادر مشاوران متخصص آلوم فرم همواره آماده خدمات رسانی به شما عزیزان میباشند. میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های شرکت تماس گرفته و از مشاورههای رایگان آن بهرهمند شوید. شرکت آلوم فرم حتی این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرده است تا به صورت آنلاین و تلفنی سفارشات خود را ثبت نمایید.