Loading ...
close

پروفیل آلومینیوم عمومی

logo
پروفیل آلومینیوم عمومی

 

 

پروفیل آلومینیوم عمومی

پروفیل های آلومینیومی عمومی به پروفیل هایی با سطح مقاطعی ساده گفته می شود که نمونه های مشابه زیادی دارد و در بازار پروفیل های آلومینیومی شناخته شده می باشد. پروفیل هایی مانند پروفیل های نبشی، لوله گرد، تسمه آلومینیومی، قوطی مربعی، لوله، یوچنل و ...این پروفیل ها معمولا در ساخت سازه هایی با حجم کم یا در دکوراسیون های داخلی استفاده می شوند.

شرکت آلوم فرم، در تولید پروفیل های آلومینیومی، به بالا بودن کیفیت و ساده بودن سطح مقاطع آن ها بسیار اهمیت داده و برای تولید با کیفیت ترین محصولات از نیروهای متخصص و حرفه ایی استفاده می نماید.

آلیاژهای به کار رفته در تولید پروفیل های آلومینیوم عمومی

از پرکاربردترین و بهترین آلیاژها برای تولید پروفیل های آلومینیوم عمومی، آلیاژهای سری 6(6060 و 6063) می باشند که شرکت آلوم فرم از آن ها استفاده می نماید. بهترین عملیات حرارتی برای این سری از آلیاژها، عملیات T5 می باشد.

شرکت آلوم فرم به مشتریانش این امکان را داده است تا بتوانند به جز آلیاژهای سری 6، با آلیاژهای سری 5 یا سری 7 نیز پروفیل‌های آلومینیوم عمومی سفارش دهند.

آلوم فرم به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مقاطع آلومینیوم عمومی در کشور، با آلیاژهای مرغوب و با  کیفیت در حال تولید مقاطعی با مقاومت بالا می باشد که می توانید در وب سایت مشاهده  کرده . مشخصات آن ها را مطالعه نمایید.

 

طیفی از تولیدات پروفیل آلومینیوم عمومی

شرکت آلوم فرم، با داشتن تجهیزات پیشرفته و به روزی که دارد می تواند طیف گسترده ایی از پروفیل ها را در شکل های لوله ایی با سطح مقطع کروی، مربعی و یا مستطیلی تولید و وارد بازار کند.

حتی می تواند سفارش های اختصاصی از مشتریان دریافت کرده و بنا به خواسته آنها پروفیل هایی با سطح مقطع مشخص و آلیاژ، سایز، فرم های متنوع و مورد تایید مشتریان تولید کند.

 

ویژگی ها و موارد مصرف پروفیل های آلومینیومی

در ساخت درب و پنجره های فلزی، پروفیل ها از پرکاربردترین اجزا می باشند و در انواع متنوع و با فلزات مختلف ساخته و تولید می شود.

پروفیل هایی با جنس آلومینیوم، بسیار نرم و سبک و منعطفند، دارای جلای فلزی بوده و خاصیت ضد زنگ زدگی بالایی دارند. مراحلی که یک پروفیل آلومینویم ساخته می شود به صورت اختصاری به ترتیب زیر می باد؛

مرحله اول:

اجازه می دهند بیلت آلومینیومی (همان ماده اولیه) تحت فشار بسیار بالا و درجه حرارت مناسب ذوب شود.

مرحله دوم:

برای شکل دادن به آلومینیوم ذوب شده، آن را از قالب‌های مخصوصی عبور می‌دهند تا ماده اولیه به صورت اشکال مورد نظر در بیاید.

در نهایت پروفیل آلومینیوم، پس از قرار گرفتن در حرارت و فشار بالا در مرحله اول و عبور دادن ماده ذوب شده از قالب های موردنظر در مرحله دوم، تولید می گردد.

 

پروفیل نبشی آلومینیومی عمومی

پروفیل های آلومینیوم نبشی، سازه ایی یا یک سطح مقطع عمود بر هم است که بیشتر در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گرد. این پروفیل ها را با آلیاژهای مخصوصی می سازند برای ساخت این محصول آماده شده است.

پروفیل نبشی به دو روش فابریک و پرسی ساخته می شود که در ادامه درباره آن ها صحبت می کنیم. البته این محصول بر روی بدنه خونه دارای علامت استاندارد است که تاییدی بر کیفیت آن می باشد.

 

انواع نبشی آلومینیومی

همانطور که در قسمت قبل اشاره شد پروفیل های نبشی آلومینیومی را به دو روش می سازند؛

1.روش فابریک

2.روش پرسی

روش فابریک، به این صورت است که در آن یک پروفیل، مستقیما به شکل یک نبشی از خط تولید خارج می شود.

در روش پرسی؛ تولید به این شکل نیست. در این روش از ورق ها 6 متری استفاده می کنند و به وسیله دستگاه پرس این ورق را خم می کنند تا به شکل نبشی در بیاید.

روش پرسی خود به دو نوع تقسیم می گردد؛

1.نوع لچکی دار (دیواره دار)

2.نوع نبشی ساده

 

بیشترین زمینه های کاربردی پروفیل‌های نبشی

همانطور که گفته شد پروفیل های نبشی در ساخت و ساز ها بیشترین کاربرد را دارند که عبارتند از؛

  1. باد بند
  2. برای تولید کردن خرپا
  3. استفاده در انواع ماشین آلات
  4. فونداسیون
  5. مورد استفاده برای اداره برق در تولید انواع دکل های نیرو
  6. برای مهار دیوارهای مختلف
  7. مناسب اتصال تیرهای آهنی به بیم ها
  8. مناسب برای اتصال ستون ها به صفحات
  9. نبشی آلومینیومی سقف کاذب

 

پروفیل قوطی آلومینیومی

علت اصلی محبوبیت پروفیل قوطی آلومینیومی ابعاد و ضخامت آن است که بسیار کاربردی بوده و به همین منظور جزو پرفروش ترین پروفیل های آلومینیومی می باشد. ابعاد این پروفیل به صورت 2میلی متر ضخامت و  100*20 میلی متر طول و عرض است.

مواد اولیه این پروفیل به نوع درجه یک(آلیاژ 6063) یک و درجه دو تقسیم شده و به صورت خام و رنگ پودری الکترواستاتیک و آنادایز شده، تولید و با قیمت روز به فروش می رسد.

از پروفیل های قوطی آلومینیومی در صنایع مانند؛ ساختمان سازی و معماری؛ ساخت و تولید دستگیره های یخچال و اجاق گازهای رومیزی، مبل و سایر لوازم خانگی، در صنایع دکوراسیون داخلی (پارتیشن، مبلمان و میز و صندلی اداری) استفاده می گردد.

از جمله کاربردهای دیگر این پروفیل می توان به ساخت قاب پنجره ها و حتی ساخت دامداری ها، مرغداری ها و بیمارستان های صحرایی و بسیاری از موارد دیگر نیز اشاره کرد.

 

 

محاسبه قیمت پروفیل آلومينيوم قوطی

در تعیین قیمت پروفیل های قوطی آلومینیوم فاکتورهایی مانند آلیاژهای سازنده آن و روش تولید شدن محصول اهمیت زیادی می دهند چون تاثیر زیادی بر کیفیت و قیمت قوطی های آلومینیومی دارند.

و در نهایت اینکه قیمت این پروفیل های قوطی آلومینیومی، روزانه و برحسب قیمت هر شمش آلومینیوم اعلام می گردد.

 

محاسبه قیمت نهایی پروفیل آلومینیوم 

عوامل مختلفی می توانند در تعیین قیمت نهایی تولید پروفیل آلومینیوم  تاثیر گذار باشند که مهمترین آن ها قیمت بیلت آلومینیوم یا همان ماده اولیه اکستروژن می باشد. عوامل تاثیر گذار دیگر که نمی توان آن ها را نادیده گرفت عبارتند از؛

  • دستمزد و هزینه اکستروژن آلومینیوم
  • هزینه برشکاری، آبکاری ، آنادایز و یا رنگ پروفیل آلومینیوم
  • هزینه های حمل بار

 

 

 

 

ثبت نظر

برای مشاوره تماس بگیرید.آلوم فرم

 

آلوم فرم با استفاده از مدرن ترین و بروزترین سیستم منطبق بر استانداردهای روز ، تمامی نیازهای شما مشتریان و صنعتگران عزیز را ایجاد کنیم و همچنین با اعتماد و حمایت شما توانسته ایم مجموعه ای منظم با تکیه بر بروز ترین ابزار آلات الکترواستاتیک برپا کنیم خدمات ما : تولید پروفیل آلومینیوم اختصاصی و براساس سفارش شما ، تولید انواع پروفیل الومینیوم عمومی ، خدمات رنگ پودری الکترواستاتیک و طراحی و ساخت اواع درب اتوماتیک شیشه

 

                               

 

 

 

ارتباط با ما

 

آدرس : جاده ساوه ,سه راه آدران,به سمت شهریار, شهرک صنعتی زواره ای

         

   09123794374- 09122645327   

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد