درب کشویی
صرفه جویی و نهایت استفاده از فضای منازل و اماکن مختلف با توجه به افزایش جمعیت و تقاضای فضای بیش تر از اهمیت بالایی برخوردار است. درب ها که خود به عنوان جداکننده دو فضا عمل می کنند می توانستند در این راستا نقش مهمی ایفا کنند بنابراین به مرور نوع جدیدی از درب ها روی کار آمد که با اشغال فضای کم تر به استفاده از فضا کمک می کنند. این نوع از درب ها درب های کشویی هستند که با توجه به اشغال فضای کم مورد توجه و استقبال بی نظیری قرار گرفته اند. در ادامه با این نوع درب ها بیش تر آشنا می شویم.
احتمالا شما نیز با توجه به مشاهده ی حداقل یک فیلم یا سریال ژاپنی ذهنیتی از فضای داخلی خانه های آن ها دارید. ژاپنی ها از درب های کشویی که جنسی از چوب دارند استفاده می کنند و همین درب های کشویی چوبی در واقع تاریخچه به میان آمدن درب های کشویی امروزی هستند که با گسترش آن ها در سراسر جهان و ایجاد تغییرات در آن ها امروزه در جنس های گوناگونی ساخته می شوند.
انواع درب های کشویی
درب های کشویی را می توان به دو دسته اتوماتیک و دستی تقسیم کرد.
درب های کشویی اتوماتیک: این دسته از درب های کشویی خود به انواع مختلفی تقسیم می شوند. و همانطور که از نامشان پیداست عملکردی خودکار دارند یعنی خودکار باز و بسته می شوند.
درب های کشویی دستی: درب های کشویی دستی تفاوت های زیادی با نوع اتوماتیک خود دارند که البته می شود این تفاوت ها را از نامشان نیز درک کرد.
درب کشویی آکاردئونی
درب آکاردئونی: فریم های مورد استفاده در این نوع از درب های کشویی دستی می توانند جنسی از پروفیل آلومینیوم داشته باشند این درب ها می توانند در یک یا هر دو جهت جمع شوند. یراق آلات سبکی که در ساخت این درب ها استفاده می شوند از جنس پی وی سی هستند.
درب کشویی ریلی
درب ریلی فکی: ریل و فک مخصوص در این درب ها باعث حرکت آن ها است. به دلیل سنگینی وزن شیشه لازم است تدابیری اندیشیده شود بنابراین جهت استحکام بیشتر در بالای درب قوطی ای از جنس آهن قرار داده می شود. ریل ها نیز در محل های زیر و کنار قوطی در دو حالت قرار می گیرند.
درب کشویی اسپایدری
درب اسپایدری: شیشه های درب های کشویی اسپایدری فریم لس هستند. یراق آلات مصرفی در این درب ها از جنس استیل هستند. ریل های اسپایداری محلی هستند که درب روی آن ها سوار شده و حرکت می کند.
درب طرح اتوماتیک: تفاوت اصلی این درب ها با درب های کشویی اتوماتیک در باز و بسته شدنشان است که این درب ها به صورت دستی باز و بسته می شوند در غیر این صورت تمامی یراق آلات بکار رفته در درب های کشویی طرح اتوماتیک با درب های اتوماتیک یکسان است. فریم های بکار رفته در این درب ها به این دلیل می توان روکشی از استیل روی آن ها کار کرد ظاهر زیبایی دارند.
انواع دیگر از درب های کشویی
درب کشویی شیشه ای شفاف: این نوع از درب های کشویی شیشه هایی شفاف دارند که مشاهده فضای طرف دیگر شیشه را ممکن می سازند.
درب کشویی شیشه ای مات: درب های کشویی شیشه ای مات که به دلیل مات بودن شیشه هایشان نمی توان فضای طرف دیگر شیشه را مشاهده نمود در مکان هایی چون سرویس بهداشتی و حمام کاربرد دارند. این شیشه ها را شیشه های سندبلاست شده می نامیم که در انواع ساده و طرح دار موجود هستند.
درب کشویی فلزی
درب های کشویی فلزی به دلایل بسیاری همچون اشغال فضای کم تر( اشغال تقریبا ۱۰ سانتی متر از فضا)، استحکام بالا و پاسخگویی هر عرضی به دلیل قدرت بالای موتور و گیربکس مورد استفاده قرار می گیرند. با درب های کشویی فلزی دیگر خبری از مشکلات نصب درب در فضا های شیب دار نیست. این درب ها زیبایی ظاهری بیشتری نیز نسب به درب های لولایی دارند و در فضا های کوچک مورد استفاده ترند. در زمان هایی همچون قطعی برق نیز مورد استفاده اند و با ریموت یا موبایل کنترل می شوند. به طور کل برای استفاده در امکان پر تردد پیشنهاد می شوند.
درب کشویی پنهان شو
اگر به دنبال دربی می گردید که هیچ فضایی اشغال نکند این نوع درب مناسب شما است زیرا هنگام جمع شدن کاملا درون دیوار قرار می گیرد و فضایی اشغال نخواهد کرد. درب های کشویی پنهان شو که به صورت تک درب یا چند درب موجودند در عرض هایی از ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی متر تولید می شوند.
درب کشویی تاشو
اگر قصد جداسازی دو فضا یا پارتیشن بندی کردن فصا را دارید درب های کشویی تاشو انتخاب مناسبی هستند. استفاده از درب های کشویی تاشو در فضا های داخلی به دلیل ظرافت و سبکی بسیار توصیه می شود و حتی اگر به دنبال نوع سبک تر این درب ها هستید می توانید به مدل های سبک تر که سیار هستند مراجعه کنید.
شیشه درب کشویی
استحکام شیشه های درب های کشویی از مواردی است که سبب محبوب شدن آن ها شده است. این شیشه ها که سکوریت ریلی یا کشویی نامیده می شوند همگی روی ریل ها حرکت می کنند و در سه نوع فریم دار، فکی و اسپایداری تولید می شوند. کاربرد های فراوان این شیشه ها را در درب های کشویی، شیشه های بالکن و پارتیشن های شیشه ای می توان مشاهده نمود.
برای کسب اطلاعات بیش تر و دریافت مشاوره لازم برای انتخاب محصول مورد نظر خود می توانید با کارشناسان آلوم فرم تماس حاصل فرمائید.
قیمت درب کشویی
قیمت درب های کشویی تحت تاثیر عواملی مشخص همچون شیشه استفاده شده و یا اتصالات و یراق آلات مصرفی می باشد. قیمت پروفیل آلومینیوم، فریم و رنگ درب، تک درب یا دو درب بودن نیز نقش بسزایی در تعیین قیمت دارند اما اولین گام برای تخمین قیمت درب کشویی اندازه گیری ابعاد درب مورد نظر می باشد.
لازم به ذکر است که کارشناسان آلوم فرم آماده ارائه مشاوره های لازم به شما جهت تخمین قیمت درب کشویی مورد نظرتان می باشند بنابراین اگر به دنبال تخمین قیمت درب کشویی مورد نظرتان هستید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
واحد سفارش و فروش کارخانه شرکت آلوم فرم
برای مشاوره ، سفارش و استعلام قیمت پروفیل آلومینیوم
واحد فروش کارخانه : 09122645327 __ 09123794374